fbpx
București: +40 21 326 46 40 | Cluj: +40 264 449 450 | Iasi: +40 745 381 525

Ai nevoie de folie de protecţie solară pentru geamuri. Iată de ce!

Ai nevoie de folie de protecţie solară pentru geamuri? Răspunsul este un DA absolut! Folia de protecţie solară pentru geamuri este un produs excepţional, cu beneficii pentru sănătatea, confortul şi buzunarul tău. Folosită în principal pentru a bloca razele UV, folia de protecţie solară vine cu alte două avantaje majore, pe care ţi le vom prezenta în acest articol. În plus, este ieftină! Ţinând cont de importanţa funcţiilor pe care le îndeplineşte, folia de protecţie solară are un preţ derizoriu.

 

Ca tot românul, ştim şi noi că nu e uşor să găseşti ceva ieftin şi bun. Suntem cumva obişnuiţi ca soluţiile la problemele noastre să fie ba costisitoare, ba inaccesibile, ba să le găsim prea târziu.

Din fericire, există şi produse din prima categorie. Acele produse la preţ mic care îţi rezolvă probleme mari. Folia de protecţie solară pentru geamuri este un astfel de produs.

Folia de protecţie solară este o folie autoadezivă care se aplică pe orice tip de geam, clasic sau termopan. Aplicarea foliei este foarte simplă şi nu necesită neapărat personal specializat, însă recomandarea noastră este să apelaţi la montatori profesionişti. Doar aşa aveţi certitudinea că folia este montată corect şi beneficiaţi din plin de toate avantajele acesteia.

Despre beneficiile ei am scris pe larg în acest articol. În cele ce urmează, vom pune accentul pe trei dintre cele mai importante avantaje ale sale: blocarea razelor UV, scăderea temperaturii în locuinţă şi securizarea geamului.

1. Folia de protecţie solară pentru geamuri este ca o loţiune cu SPF pentru piele

Image

Scopul principal al foliei de protecţie solară pentru geamuri este să blocheze razele UV. Îşi îndeplineşte misiunea cu succes: 99% din razele UV sunt blocate.

De ce este important acest lucru? Soarele, bunul nostru prieten, ne este totodată şi un aprig duşman. Ultravioletele sunt principalele responsabile pentru numărul în creştere al cancerelor de piele, iar cum pielea noastră absoarbe toată cantitatea de raze UV care o atinge, datoria noastră este să ne protejăm cum ştim mai bine, în orice situaţie.

Nu este suficient să folosim cremă de protecţie solară atunci când mergem la plajă. Aplicarea zilnică pe zonele de piele expuse a devenit obligatorie. Şi nu suntem expuşi doar când ieşim, ci şi în casă sau la birou. Sticla, termopan sau clasică, blochează cel mult 30% din ultraviolete. Este o diferenţă foarte mare faţă de sticla cu folie de protecţie, care ne protejează în proporţie de 99%!

Institutul pentru Cancerul de Piele recomandă foliile de protecţie solară pentru geamuri ca instrument de prevenţie împotriva cancerului de piele, alături de loţiunile şi cremele cu SPF, ochelarii de soare sau îmbrăcămintea cu factor de protecţie.

În plus, foliile solare previn decolorarea hainelor, mobilei, operelor de artă, draperiilor și a altor obiecte expuse în încăpere, aşadar întreaga locuinţă are de câştigat.

2. Folia de protecţie solară pentru geamuri este o alternativă ieftină la aerul condiţionat

Image

Ah, canicula! Fără niciun dubiu, e problema cea mai arzătoare începând cu luna iunie a fiecărui an. Ce e de făcut, pe lângă hidratarea obligatorie? Sfatul cel mai comun este să stăm în casă.

Dar ce ne facem dacă nici în casă nu e mai bine? Camerele au prostul obicei să se încingă ca nişte saune, iar noi fierbem înăuntru ca racii. Soluţia cel mai des vehiculată? Aerul condiţionat!

Doar că aceasta este de departe cea mai costisitoare, şi nu vorbim doar despre investiţia iniţială, ci despre costurile de funcţionare pe termen lung, având în vedere cât de mari sunt acum facturile la energie.

Să intre în scenă folia de protecţie solară pentru geamuri! Este alternativa perfectă la aerul condiţionat, soluţia ieftină şi bună pe care o căutai. Simpla aplicare a foliei de protecţie solară pe geamuri duce la scăderea temperaturii din încăpere, pe perioada verii, cu valori cuprinse între 5.2ᵒ C - 9.2ᵒ C.

Dar dacă ai deja montat aerul condiţionat şi eziţi să apeşi butonul ON al telecomenzii de teama facturilor astronomice? Folia de protecţie solară îţi vine în ajutor şi aici, deoarece crește eficiența energetică a încăperii. Iată cifrele:

  • 34%. Cu atât se reduce timpul de răcire pentru aparatul de aer condiționat.
  • 20-30%. Cu atât se micșorează valoarea facturii la curent electric.

Aşadar, folia de protecţie solară este soluţia perfectă pentru o locuinţă răcoroasă pe timp de vară, chiar şi în absenţa aerului condiţionat. Iar acolo unde acesta există, îi este cel mai bun secund, reducând considerabil timpul de răcire.

3. Folia de protecţie solară pentru geamuri împiedică împrăștierea cioburilor, în cazul unei spargeri accidentale

Image

Geamurile se pot sparge cu uşurinţă în urma unor loviri sau ciocniri accidentale. Aceste incidente nedorite sunt frecvente mai cu seamă în familiile cu copii sau animale de companie. Spargerea geamului poate cauza răni şi pagube materiale, acest risc fiind redus dacă pe geam se aplică o folie de protecţie solară.

Cu toate că destinaţia lor principală nu este aceea de securizare a geamului, pentru aceasta existând foliile de securizare sau cele antiefracţie, foliile de protecţie solară au şi această funcţionalitate secundară: pe lângă protecţia împotriva soarelui, securizează geamul pentru a oferi protecţie împotriva accidentelor.

Astfel, în cazul în care geamul se sparge, folia împiedică împrăştierea cioburilor şi protejează de rănire oamenii şi animalele.

De unde poţi cumpăra folie de protecţie solară pentru geamuri?

De la noi! Suntem distribuitori autorizaţi Hanita Israel și Bruxsafol Germania, producători renumiţi pe plan mondial pentru calitatea, durabilitatea şi gradul înalt de claritate optică a foliilor.

De fapt, este important de reţinut că garantăm avantajele enunţate mai sus doar în cazul foliilor comercializate de către noi. Nu ne putem pronunţa în privinţa foliilor de la alţi producători.

Foliile de protecţie solară pot fi calificate în patru categorii: folii argintii de interior, folii transparente de interior, folii bronz de interior şi folii argintii de exterior. Pentru informaţii complete şi detalii tehnice despre fiecare categorie, te rugăm să accesezi pagina dedicată.

Nu ştii ce tip de folie să alegi? Suntem bucuroşi să îţi oferim consultanţă gratuită în alegerea foliei de protecţie potrivite. Personalul nostru specializat, cu o experiență de 28 de ani în domeniu, te va ajuta să faci cea mai bună alegere pentru tine.  

Sună acum la 0729.016.484 sau trimite un email pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Certificari

Sediu Bucuresti

Calea Vitan nr. 238, sector 3
031301 București

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:    +4 031 405 79 13
Tel:    +4 031 405 79 12
Tel:    +4 021 326 46 30

Fax:   +4 021 326 46 50
Mobil1: +4 0729 016 484
Mobil2: +4 0736 805 478

 

Sediu Cluj-Napoca

Str. Corneliu Coposu 41
400235, Cluj-Napoca

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:    +4 0264 449 450
Fax:   +4 0264 449 451

+4 0721 242 216
+4 0741 228 214

 

 

Sediu Iasi

Str. Bucium nr. 34,
700265, Iași

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Mobil: +4 0745 381 525

 

Politica de confidențialitate

© Copyright 2024 VERLA. All Rights Reserved.