fbpx
București: +40 21 326 46 40 | Cluj: +40 264 449 450 | Iasi: +40 745 381 525

În această toamnă spune DA tehnologiei la Print & Sign

Pe lângă gama de materiale media pe care o punem la dispoziție, venim în întâmpinarea clienților și cu echipamente dedicate pentru fiecare tip de business.

Fie că dețineți o companie care are un volum de producție mare, fie că de abia ați pornit la drum și încercați să vă croiți un nume, Verla vă susține cu numeroase soluții de echipamente adaptabile nevoilor dumneavoastră.

În acest sens continuăm cu mândrie parteneriatele încheiate la finalul anului trecut cu două dintre numele importante în industria de print: Roland și OKI.


Facem o scurtă retrospectivă și amintim pe scurt că prin parteneriatul cu producătorul japonez de echipamente – Roland putem garanta acces la întreaga gamă de echipamente destinate industriei de print digital:

  • imprimante eco-solvent
  • imprimante eco-solvent Print & Cut
  • imprimante Eco-UV
  • imprimante sublimare
  • gravatoare
  • cutter-plottere

Având statutul de dealer autorizat Roland, putem asigura garanție produs, service post achiziție, prețuri avantajoase aliniate la nivelul pieței și chiar posibilitate de finanțare la cumpărare.

 

În iulie 2015, OKI Data Corporation, subsidiară a grupului OKI, anunța semnarea unui acord cu Seiko Instruments. Prin acest acord OKI cumpără partea de imprimante de format mare a Seiko Infotech Inc, o sucursală a Seiko Instruments. OKI este un producător de imprimante LED mono/color/white toner și, mai nou, de echipamente Wide Format Print cu cerneluri eco-solvent.

Image
Cu OKI am decis să lucrăm atât pe partea de imprimante Graphic Arts (echipamente de mici dimensiuni), dar și pe partea de Wide Format Printing.

Întregim astfel gama de echipamente cu:

Imprimante eco-solvent și LED
cerneluri CMYK
cerneluri neon/fluorescente
cerneluri metalice


Anul acesta punem echipamentele în prim plan la Print & Sign, unde ne dorim să arătăm tuturor celor interesați cele mai noi modele. Vom pune în funcțiune cele mai reprezentative echipamente și le vom da ocazia celor interesați să testeze calitatea acestora.

Ne dorim să oferim o soluție pentru fiecare, așa că vom apăsa butonul ON pentru un printer pe eco-solvent de ultimă generație, pentru un multi-premiat print&cut, pentru o surprinzătoare imprimantă UV de obiecte, dar și pentru cea mai nouă și mai rapidă serie de cutter-plottere din ce au existat până acum.Imprimanta Eco-Solvent OKI ColorPainter E-64s

Introdusă în portofoliu în octombrie 2016 de către cei de la OKI Data Infotech Corporation, imprimanta eco-solvent ColorPainter™ E-64s poate fi recomandată cu succes businessurilor cu volume de producție medii.

Calitate la preț convenabil este mottoul care tronează asupra lui OKI E-64S. Folosind cerneală ECO de înaltă performanță, permite imprimarea pe o gamă largă de medii, cu o durabilitate foarte mare pentru exterior și calitatea perfectă în aplicațiile de interior. Cerneala SX cu care este echipată seria ColorPainter este prietenoasă cu mediul, având miros redus și un generos gamut de culori. Cu ajutorul OKI ColorPainter E-64s se obțin imagini de înaltă definiție, în culori bogate și îndrăznețe. Se pot reliza printuri cu fonturi care pot fi citite la fel de bine până la mărimea de 2 puncte.

Roland TrueVIS VG-640 / VG-540

Recunoscută ca fiind Cea mai bună soluție print & cut, Seria TrueVIS de la Roland a primit din partea EDP (European Digital Press) o distincție în acest sens în 2016. Anul acesta Premiul EDP 2017: Best Print & Cut Solution a mers tot la seria TrueVIS.

Recunoașterea EDP pentru 2 ani la rând demonstrează că Roland DG, pionierul tehnologiei de imprimare de mare format, continuă să conducă printr-un portofoliu de produse de neegalat, aducând în față combinații câștigătoare.

Seria SG oferă tehnologia avansată TrueVIS la un preț imbatabil și este soluția ideală pentru furnizorii de servicii de imprimare care se află la început de drum sau pentru cei care doresc să-și sporească capacitățile de producție.

Roland VersaUV LEF-300

Pentru cei interesați de imprimarea UV, seria VersaUV LEF de la Roland imprimă imagini excelente pe o mare diversitate de materiale și obiecte. Personalizarea se face direct pe suporturi cu grosimi de până la 100 mm. Seria a suferit îmbunătățiri care îi permit acum să imprime pe obiecte mai mari, iar tipărirea se face de 1,6 ori (*CMYK) mai rapid decât la modelele anterioare. Astfel, seria VersaUV LEF devine sinonimă cu productivitatea. Echipamentul folosește cerneală albă și transparentă (cu aspect lucios) putând da naștere unor lucrări de calitate premium, sporind astfel posibilitățile de creație.
Image
Roland CAMM-1 GR-640 / GR-540 / GR-420

Taie mai mult. Taie mai repede, Taie cu precizie – acesta este sloganul pe care trebuie să îl urmăriți dacă sunteți în căutarea unui cutter-plotter de format mare.

Propunerea pentru această categorie este seria CAMM-1 GR, cea mai nouă și cea mai rapidă serie produsă de Roland, o serie care combină tăierea de mare viteză caracteristică mediului industrial, cu o excepțională precizie de tăiere. Sub structura robustă a lui Roland CAMM-1 GR-540 se ascunde compatibilitatea cu o multitudine de suporturi media și ușurința de utilizare, ceea ce îl transformă într-un instrument care poate da un impuls considerabil productivității. Puteți realiza aplicații începând de la suporturi media extrem de subțiri până la folii reflectorizante foarte groase, acoperind astfel o gamă întreagă de materiale.

Nu ezitați să ne scrieți pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a obține informațiile căutate și pentru a scurta timpul de selecție. Ne puteți găsi și la telefon: 0743 378 461/ 0744 583 380 pentru Large Format Printers și 0744 583 380 pentru Graphic Arts.

Vizitați-ne și la standul Verla de la Print & Sign, unde veți putea cunoaște specialiștii Verla si veți putea să vedeți în funcțiune cele mai noi echipamente. Tot la stand beneficiați de cele mai avantajoase oferte valabile pe întreaga durata a târgului.

Certificari

Sediu Bucuresti

Calea Vitan nr. 238, sector 3
031301 București

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:    +4 031 405 79 13
Tel:    +4 031 405 79 12
Tel:    +4 021 326 46 30

Fax:   +4 021 326 46 50
Mobil1: +4 0729 016 484
Mobil2: +4 0736 805 478

 

Sediu Cluj-Napoca

Str. Corneliu Coposu 41
400235, Cluj-Napoca

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:    +4 0264 449 450
Fax:   +4 0264 449 451

+4 0721 242 216
+4 0741 228 214

 

 

Sediu Iasi

Str. Bucium nr. 34,
700265, Iași

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Mobil: +4 0745 381 525

 

Politica de confidențialitate

© Copyright 2024 VERLA. All Rights Reserved.