fbpx
București: +40 21 326 46 40 | Cluj: +40 264 449 450 | Iasi: +40 745 381 525

Gândește la scară mare cu revoluționarul INCA SpyderX

Compania INCA Digital Printers LTD., cu sediul în Marea Britanie, a setat standardul în domeniul flatbed-urilor după ce a lansat imprimantele Eagle și Columbia, la începutul lui 2000.

Eagle a fost prima imprimantă inkjet UV de format mare, urmată la scurt timp de imprimantele de mare viteză Columbia și Spyder. INCA s-a afirmat prin aducerea pe piața tehnologiei de print a unor produse de ultimă generație, dovadă stând faptul ca multe dintre echipamentele lansate acum mai bine de 10 ani fac producție și în ziua de azi.

La un deceniu distanță de la lansare, INCA DIGITAL continuă să dezvolte echipamente pentru industria de print, care revoluționează chiar și în ziua de azi.

INCA Digital va fi prezentă la FESPA Berlin, în perioada 15-18 mai 2018. În cadrul târgului INCA va avea 2 standuri în care își va prezenta noutățile: Onset M, Onset X3 și SpyderX. INCA Digital a avut un real succes la Fespa anul trecut, așa că a decis ca în acest an să participe din nou.

Ultima recomandare a celor de la INCA este SpyderX, platformă robustă de 3.2 m, disponiblă în 6 culori+alb, care funcționează fie ca flatbed, fie ca roll-to-roll și cu ajutorul căreia puteți să personalizați atât substraturi rigide, cât și materiale flexibile. Imprimând la viteze ridicate de până la 230 m²/oră, SpyderX poate să printeze cu mare precizie suporturi media, oferind posibilități nelimitate aplicațiilor specifice industriei publicitare.

Sunt câteva carateristici-cheie care recomandă SpyderX:

Calitate
Încorporând tehnologii de ultimă generație, cu o masă de vacuum având ajustare optică, SpyderX oferă rezultate optime atât pentru aplicații simple de text, cât și pentru imprimarea unor imagini la calitate foto.

Sistem UV
Sistemul UV ajută la imprimarea unor substraturi extrem de delicate, care pot reprezenta o provocare pentru multe echipamente similare. Având un sistem propriu de lămpi, SpyderX poate să personalizeze atât cu finisaj mat, cât și lucios o multitudine de materiale.

Puncte de marcaj
SpyderX are o masă de lucru de 3.2 m, care are 8 puncte de înregistrare prin care operatorul poate să poziționeze materiale de până la 3.2×1.6 m pentru personalizare pe ambele fețe.

Cerneala INCA
SpyderX are cerneală dedicată UV, oferind un gamut mare de culori, adeziune la suportul pe care este aplicată și flexibilitate excelentă.

Cerneala aderă chiar și la cele mai dificile materiale, inclusiv Dibond®, acril, plastic, fiind recomandată pentru aplicații precum display-ere  POP, bannere sau printuri de lungă durată.

Sistem Roll-to-roll (RtR)
Sistemul roll-to-roll a fost adăugat la SpyderX pentru a mări funcționalitatea acestei platforme, transformând-o dintr-un printer flatbed într-unul din cele mai adaptabile echipamente de producție publicitară. Sistemul de control este extrem de robust, permițând trecerea de la flatbed la RtR într-un interval de timp foarte mic. Sistemul de control permite lucrul cu role de până la 3.2 m lățime, iar componentele de înaltă precizie asigură transportarea rolelor de material fără cutarea sau încrețirea în timpul imprimării.

Imprimarea în straturi multiple
SpyderX are capacitatea de a printa până la 8 straturi. Fiecare strat de cerneală poate să fie setat independent, astfel încât operatorul se poate asigura că alege modul de imprimare optim pentru fiecare strat. Cu ajutorul punctelor de marcaj și a interfeței intuitive, orice operator se poate descurca cu joburi de imprimare pe ambele fețe sau cu lucrări care necesită straturi multiple.

Zone de vacuum
Masa de vacuum este împărțită în 6 zone, ceea ce reduce timpii de operare și marește viteza de lucru.

Zonele de aspirare se pot controla independent, iar operatorul poate să selecteze cu ușurință zonele de lucru, ajustând cu ușurință puterea de aspirare în funcție de substrarul pe care dorește să îl personalizeze.

John Mills, CEO INCA Digital declară pentru FESPA: Fespa 2018 va reprezenta încă o piatră de temelie pentru INCA Digital. Oferind 2 standuri prezente în două dintre halele sale, care includ un stand expozițional pentru Onset X3 în Corrugated Printing Hall (destinată imprimării pe suport de carton ondulat),  FESPA 2018 reprezintă o oportunitate majoră de a demonstra excepționala adaptabilitate a tehnologiilor noastre pentru print digital. Avem un portofoliu larg de soluții digitale de print care oferă companiilor de profil posibilitatea de a controla productivitatea și profitabilitatea. Soluțiile prezentate la FESPA sunt Onset M, SpyderX și seria Onset X.

Anul trecut la FESPA 2017, am arătat un preview al tehnologiei digitale inkjet B1 Onset M pentru debitare în coală. Sunt fericit să anunț că în acest an vom expune acest model care este complet echipat și pregătit pentru a fi lansat pe piață. Odată cu lansarea comercială a Onset M care va avea loc la FESPA 2018, credem că vom crea un mare impact asupra productivității businessurilor care vor alege să investească în acest echipament.

Onset M a fost dezvoltat pe platforma seriei Onset X și a  SpyderX, toate fiind create cu scopul de a oferi timpi reduși de producție și calitate excepțională pentru serigrafie, offset și printarea la nivel industrial, fiind perfectă pentru o multitudine de aplicații, chiar și pentru cele care sunt considerate prea groase pentru a fi imprimate offset.

OnsetX3 va fi expus  în cadrul Digital Corrugated Experience, un sector experimental în care sunt expuse echipamente cu potențial revoluționar pentru sectorul de imprimare al materialelor din carton ondulat și diplay. Scopul OnsetX3 este acela de a educa producătorii de ambalaje să includă în linia de producție proprie, utilaje pentru print digital adaptate produselor lor.

Echipamentele INCA sunt recunoscute ca fiind extrem de fiabile și capabile să susțină un nivel ridicat de producție, greu de egalat de echipamente similare. Combinația între componente hardware, software și cerneala dedicată se constituie într-un echipament care dacă este întreținut corespunzător poate sa ajungă la performanța de a își menține acuratețea capetelor de print pe întreaga durată de viață a printerului. Compania măsoară permanent performanța imprimantelor, având tot timpul ingineri de service disponibili care reușesc să facă diagnosticarea și mentenanța echipamentelor astfel încât să asigure performanța echipamentelor.

Sunteți interesați de echipamentele INCA Digital ?

Contactați Verla la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la  telefon: 0730 604 823 pentru mai multe informații.

Certificari

Sediu Bucuresti

Calea Vitan nr. 238, sector 3
031301 București

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:    +4 031 405 79 13
Tel:    +4 031 405 79 12
Tel:    +4 021 326 46 30

Fax:   +4 021 326 46 50
Mobil1: +4 0729 016 484
Mobil2: +4 0736 805 478

 

Sediu Cluj-Napoca

Str. Corneliu Coposu 41
400235, Cluj-Napoca

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:    +4 0264 449 450
Fax:   +4 0264 449 451

+4 0721 242 216
+4 0741 228 214

 

 

Sediu Iasi

Str. Bucium nr. 34,
700265, Iași

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Mobil: +4 0745 381 525

 

Politica de confidențialitate

© Copyright 2024 VERLA. All Rights Reserved.