București: +40 21 326 46 40 | Cluj: +40 264 449 450 | bucuresti@verla.ro | cluj@verla.ro

Despre noi

VERLA este un distribuitor important pe piața materialelor pentru industria publicitară. În cei peste 20 de ani de activitate a reușit acest lucru cu o echipă puternică de profesioniști, preocupați în permanență de informarea și consilierea clienților săi din toate județele țării și prin promovarea pe piața românească a mărcilor de calitate.

Verla furnizează colaboratorilor săi materiale, echipamente și sisteme de expunere, astfel:

*Materiale:

* Sisteme de expunere:

 • Sisteme expunere textile (sistem L, sistem Expo, sistem 3D, sistem Velcro, catarge beachflag)
 • Rame textile față simplă sau dublă și rame postere-profile și accesorii
 • Casete luminoase cu materiale textile (simplă și dublă față)
 • Roll-up și Pop-up
 • L-banner, X-banner, Pop-up 3D
 • Standuri expoziționale

* Echipamente:

 • Prese și echipamente pentru transfer termic – Adkins, Siser
 • Imprimante laser – Oki
 • Dispozitive de lipit – Leister, Steinel
 • Laminatoare la rece și la cald – Flexa
 • Cutter-plottere – GCC, Summa
 • Printere de format mare – Epson, HP

Misiunea Verla este satisfacerea cerințelor clienților prin furnizarea promptă de materiale într-o gamă completă, de o calitate superioară, la prețuri competitive și prin consultanță profesională și permanentă privind utilizarea acestora.

Prioritatea activității firmei Verla este îmbunătățirea continuă a serviciilor și perfecționarea susținută a angajaților, astfel încât calitatea totală să fie cea care face diferența.

Valorile VERLA includ respect, promisiuni realizate, efort susținut, muncă în echipă, onestitate și seriozitate. În centrul atenției noastre este clientul. Această filosofie urmărește consolidarea unor relații durabile, reciproc avantajoase cu toți clienții nostri, pentru că dincolo de strategii și obiective pe termen scurt sau lung, tot ce am realizat și vom realiza are la baza aceste relații de colaborare.

Cartea de vizită reprezentativă a firmei Verla este însăși echipa și îndeosebi angajamentul asumat, și anume acela de a fi mereu aproape de clienți.

Activitate

Verla și-a început activitatea în 1994 cu importul de folie D-C-Fix din Germania și comerțul acesteia prin magazinul propriu din Cluj-Napoca. În 2007 magazinul Verla Color Plus își continuă activitatea de vânzări cu amănuntul către populație  cu o gamă de materiale pentru decorări și materiale pentru industria publicitară.

În timp, Verla și-a diversificat gama de produse comercializate și și-a dezvoltat o rețea de distribuție ce acoperă aproape toate județele tării. Transportul mărfii către toți clienții firmei este gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON, fiind asigurat prin mijloace proprii sau servicii de curierat rapid (Cargus și Sprint Curier)

În cei peste 20 de ani de activitate, Verla a demonstrat că prin sprijinul colaboratorilor săi și prin planurile ambițioase dezvoltate a devenit un partener puternic, deschis, flexibil și modern.

Drepturile utilizatorilor

Noi respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale. Nu încurajam spam-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Notă de informare privind protecția datelor personale
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC VERLA SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă societății noastre.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor siteului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

Modificări ale politicii de confidențialitate
Dacă vom considera că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne scrieți.

Certificari

Sediu Cluj-Napoca

Str. Corneliu Coposu 41
400235, Cluj-Napoca Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:    +4 0264 449 450
Fax:   +4 0264 449 451
Mobil: +4 0721 242 216

 

POLITICĂ CONFIDENȚIALITATE

Sediu Bucuresti

Calea Vitan nr. 238, sector 3
031301 București

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:    +4 031 405 79 13
Tel:    +4 031 405 79 12
Tel:    +4 021 326 46 30

Fax:   +4 021 326 46 50
Mobil: +4 0729 016 484

© Copyright 2019 VERLA. All Rights Reserved.