fbpx
București: +40 21 326 46 40 | Cluj: +40 264 449 450 | Iasi: +40 745 381 525

Alege un decor care se va imprima în mintea oricui

Cu un ritm de creștere în plină ascensiune, piața decorațiunilor interioare reprezintă un sector ce beneficiază de interesul celor ce caută oportunități de dezvoltare.

Posibilitățile sunt nelimitate întrucât acum avem la dispoziție o mulțime de materiale care se pot integra în orice tip de concept, oricât de nonconformist. Găsim pe piață multe tipuri de tapet și canvas care sunt folosite de decoratori pentru realizarea unor spații unice.

Fie că este tapet neadeziv sau adeziv, sau chiar folie care poate fi aplicată direct pe pereți, aceste produse dau personalitate oricărei încăperi.

TAPET

Elementele de decor sunt cele pe care le vedem prima dată când intrăm într-o încăpere, însă texturile sunt și ele foarte importante, deoarece întregesc ansamblul.

În ceea ce privește tapetul, cel mai popular este tapetul neadeziv, care se aplică pe perete cu ajutorul unei formule speciale de adeziv care ajută la lipirea pe substratul dorit.

Recomandările noastre în ceea ce privește tapet neadeziv:

- Wallfleece Classic 150
- Wallfleece Trend 35
- Wallfleece Trend 38
- Dreamscape – Mistral
- Dreamscape – Mache
- Dreamscape – Artistic Canvas
- Dreamscape – Cabretta
- Dreamscape – Pique
- Dreamscape – Plaster

Image
Tapetul neadeziv este folosit la decorațiuni interioare, spații rezidențiale, săli de conferință, săli de așteptare, zone de recepție, personalizarea de standuri expoziționale, artă murală, bannere textile sau tablouri, fiind un excelent mod de a-ți exprima personalitatea deoarece poate fi imprimat cu ușurință.

Tapetul printabil adeziv poate să fie personalizat prin imprimare digitală pentru obținerea unor decoruri pentru pereți, cu aspect remarcabil. Având o suprafață texturată, produsele se pretează pentru decorarea profesională a spațiilor, ajutând la crearea unor decoruri interioare de top.

În categoria tapetului adeziv, evidențiem 4 modele:

Mactac DecoFresco cu suprafață texturată, mată
Mactac DecoMural cu suprafață texturată, mată
Mactac DecoSilky are aspect și textură de material țesut
Ikonos Deco textured LINO MRT D160 cu suprafață texturată, mată

Cu ajutorul acestui tip de tapet puteți decora pereții cu grafici deosebite. Tapetul adeziv poate fi aplicat pe pereți interiori vopsiți și finisați sau pereți cu tapet, dar nu pereți rugoși, deformați, care nu sunt netezi. Pentru aplicare trebuie să vă asigurați că ați netezit corespunzător suprafața pe care aplicați tapetul.
Image
FOLII ADEZIVE

Factorul cheie în amenajarea restaurantelor, a centrelor medicale, spațiilor rezidențiale, birourilor, hotelurilor sau spațiilor educaționale sunt desigur decoratorii interiori. Supuși constant rigorilor impuse de normele de construcție și amenajare, aceștia trebuie să selecteze materialele utilizate în funcție de cerințele impuse. Și cum decorul interior nu se rezumă doar la amplasarea armonioasă a unor obiecte într-un spațiu definit, designerii ajung să facă propuneri de aplicații pe geamuri, metal sau plastic, pe suprafețe plane sau cu forme neregulate, sfidând uneori chiar și cea mai bogată imaginație. Pentru realizarea amenajărilor se recurge de cele mai multe ori la foliile adezive a căror utilizare se pretează oricărui tip de proiect.

Foliile adezive sunt produse care se recomandă practic fără nici o reclamă, prin simplul fapt că au o aplicare ușoară, grosimea acestora asigură o acoperire uniformă, iar adezivul nu lasă urme după îndepărtare.

Folii adezive pentru suprafețe netede (la interior)
WallArt MRT FX 150+
Orajet WallArt 3268
Oracal WallArt 3628
Folii adezive pentru suprafețe dificile, precum ciment sau cărămidă (la exterior)
MACtac WW 100 PRO
Folii adezive pentru cutter-plotter
MACal 8900 PRO, disponibil în 32 lucioase, 52 mat, plus o serie specială care conține 16 culori – seria Designer
Oracal WallArt 638, disponibil în 55 mate
CANVAS

Dacă sunteți în căutarea unui sector de nișă în care să activați și care să vă aducă un profit considerabil, nu treceți cu vederea imprimarea pe canvas și alte materiale textile. Un studiu realizat în arată o creștere între 15-20% la nivel mondial, așa că cei care aleg să își facă un business din comercializarea unor astfel de produse au la îndemână un univers de joacă nelimitat.

Elemente din canvas dau un aspect complet al încăperii. Acesta este un material alb, opac, destinat imprimării digitale. Cunoscut în limbaj familiar sub numele de „pânză”, materialul este folosit pentru reproduceri artistice sau tablouri, fiind un produs căutat pentru decorarea diverselor locații, deoarece imprimarea se poate face la calitate foarte mare, la prețuri accesibile. Țesăturile pot crea un plus de confort deoarece adăugate în orice spațiu, produsele din canvas pot întruchipa orice ambient, de la decor minimalist, până la stilul provensal extrem de bogat în elemente de decor.

Există modele numeroase de canvas:

Canvas Banner Kandinsky
Canvas Banner Matisse/ Canvas Banner Matisse FR
Canvas Banner Warhol
Fineart Canvas Rubens
Fineart Canvas Goya
Art Canvas 335 FR + w
Fineart Canvas Miro
Fineart Canvas Dali Premium
Canvas Banner Giotto
Artistic Canvas Monet
Image
FOLII MAGNETICE

Produsele magnetice oferă posibilități de utilizare nelimitate, transformându-se într-un instrument extrem de util pentru orice tip de utilizator. De la spaţii publice precum magazine, şcoli şi teatre până la locuinţe personale, aceste produse se pretează pentru aproape tot ce ne înconjoară în mediul citadin.

De ce am propune o soluție cu materiale magnetice? Pentru că ajută la economisirea banilor, este un mijloc rapid și extrem de ușor de realizat.

Puteți opta pentru vopsea feromagnetică aplicată direct pe perete care permite aplicarea facilă a folie magnetice cu față albă (grosime: 0.50 mm, 0.60 mm, 0.85 mm) care poate a fie imprimată, fie pentru folia magnetică adezivă (0.40 mm sau 0.75 mm) peste care se aplică folie feromagnetică imprimabilă DigiPrint PromoSteel (0.30 mm) sau PromoSteel (0.18 mm) care permit suprapuneri multiple.

Realizarea unui perete magnetic versus alte mijloace de display grafic implică costuri reduse si instalare uşoară. Crearea unui perete magnetic nu presupune mijloce de susţinere care să deterioreze peretele pe care s-a realizat.

Odată realizat peretele magnetic, schimbarea graficii se face rapid și fără efort și— poate cel mai important, nu necesită personal calificat; chiar si angajatul dintr-un magazin poate să aplice sau să înlocuiască o grafică de dimensiuni medii, ceea ce duce la costuri de transport şi întreţinere foarte mici.

Sistemul acesta permite crearea de grafici noi, cu caracter complex care să susţină campanii de promovare prin crearea de spaţii dinamice şi de impact pentru consumator. Imaginaţia decoratorului nu trebuie să ţină cont de limite ale suprafeţelor, astfel că decorurile magnetice se pot realiza atât pe suprafeţe plane cât şi pe suprafeţe curbate. În plus, se pot aplica suprapuneri multiple ale graficilor ceea ce generează decoruri atractive.

Amortizarea investiţiei într-un astfel de perete magnetic se face în termen relativ scurt iar rezistenţa la apă, umiditate si variații de temperatură susţin caracterul economic şi versatil al acestei propuneri de decor.

„Let’s start thinking outside the box!” și să încercăm soluțiile cele mai atrăgătoare pentru un business de succes.

Sunteți interesați de materiale pentru industria de print? Contactați Verla la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numere de telefon: 031 405 79 12 pentru Bucuresti, 0264 449 450 pentru Cluj.

Nu ratați standul Verla de anul acesta de la Print & Sign, deoarece veți putea vedea cele mai noi materiale expuse în stand și veți avea acces la cele mai avantajoase oferte valabile pe întreaga durată a târgului intre 26-29 septembrie.

Certificari

Sediu Bucuresti

Calea Vitan nr. 238, sector 3
031301 București

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:    +4 031 405 79 13
Tel:    +4 031 405 79 12
Tel:    +4 021 326 46 30

Fax:   +4 021 326 46 50
Mobil1: +4 0729 016 484
Mobil2: +4 0736 805 478

 

Sediu Cluj-Napoca

Str. Corneliu Coposu 41
400235, Cluj-Napoca

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:    +4 0264 449 450
Fax:   +4 0264 449 451

+4 0721 242 216
+4 0741 228 214

 

 

Sediu Iasi

Str. Bucium nr. 34,
700265, Iași

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Mobil: +4 0745 381 525

 

Politica de confidențialitate

© Copyright 2024 VERLA. All Rights Reserved.