Verla - materiale si echipamente pentru industria publicitara

Roland TrueVIS SG-540 / SG-300

Viitorul afacerii voastre începe de aici

Clădiți o afacere profitabilă cu printer-cutterele din seria TrueVIS SG! SG-540 (1371 mm) care combină calitatea, fiabilitatea și tehnologia de vârf recunoscute ale Roland DG, la prețuri imbatabile.

Dacă începeți acum, SG-urile vă conferă flexibilitatea și ușurința în utilizare de care aveți nevoie pentru a atrage clienți și înregistra rapid venituri. Dacă doriți să vă extindeți producția actuală, puteți lărgi gama de produse oferită și să vă dezvoltați afacerea.

Oricare ar fi viziunea pe care o aveți în legătură cu afacerea voastră, utiliajele TrueVIS SG vă pot ajuta să vă îndepliniți obiectivul.

Producție cu până la 60% mai rapidă*

Cele două capete FlexFire, de ultimă generație, imprimă mai mult per „pass” cu o calitate excepțională. Cu SG-urile puteți imprima, amplasa și tăia grafică cu același utiliaj, eliminând necesitatea intervenției manuale. Acestea dispun și de noul sistem “clean hands” cu pungi de cerneală de 500ml care sunt amplasate rapid și ușor în suporturi reutilizabile, ducând la o mai mică risipă.

*În funcție de modul de printare, până la 60% mai rapid decât seria VersaCAMM SP-i 

Versatilitate pentru o serie de aplicații profitabile

Cernelurile eco-solvent TrueVIS sunt total compatibile cu materialele de imprimare pentru solvent și eco-solvent. În plus, noul cărucior de tăiat și port-cuțitul SG-urilor conferă o forță de apăsare și precizie sporită, astfel încât să puteți realiza tăieri pe contur de materiale greu de realizat mai înainte, cum ar fi de exemplu cele puternic plastifiate,  și să creați aproape o infinită diversitate de aplicații de interior și exterior cum ar fi:

          • Semnalistică
          • Marcaje
          • Bannere
          • Autocolante
          • Grafică pentru ferestre și pereți
          • Grafică pentru autovehicule, și multe altele

Calitate uimitoare 

Combinația de capete de imprimare FlexFire și de cerneluri TrueVIS conferă culori vii, o finisare intens lucioasă,   culori uniforme solide, și o grafică deosebit de clară.

Cernelurile TrueVIS reprezintă evoluția recunoscută la nivel mondial a celor de tip eco-solvent și acoperă necesitățile utilizatorilor pentru o calitate înaltă la un preț scăzut.  Oferă o foarte mare gamă de culori, mare rezistență la condițiile de exterior și sg540-smartphonesunt total potrivite pentru utilizare interioară deoarece îndeplinesc cele mai stricte standarde.  Cu certificarea GREENGUARD Gold,  asigurați producția de printuri potrivite pentru utilizarea chiar în spații interioare care necesită respectarea de înalte cerințe privind securitatea & sănătatea cum ar fi școlile și spitalele. Sunt disponibile ca CMYK în ambalaje de 500ml.

 

Tehnologie inteligentă pentru o utilizare ușoară

Cu Roland DG Mobile Panel puteți administra funcțiile printer-cutterele SG cu smartphone-ul sau tableta voastră conectate prin Bluetooth**. Grație acestui lucru, primiți notificări privind starea, puteți executa printuri de test și administra producția și operațiile de curățire, în timp ce vă aflați la distanță față de utilaj.

O investiție excelentă

Investiția într-un printer-cutter TrueVIS SG este cea mai bună măsură pe care ați putea-o lua pentru afacerea voastră.   Conferind instalare și operare rapide și ușoare, această imprimantă vă oferă o rentabilitate impresionantă a investiției voastre încă din prima zi. Se încadrează ușor în fluxul de operații și instalațiile voastre existente fără a fi nevoie să investiți în spațiu suplimentar și să faceți conexiuni electrice specializate sau ajustări obligatorii. 

Cu un indicator preț / performanță impresionant, SG-urile minimizează timpul de care aveți nevoie pentru a vă recupera investiția. În plus, utilajele Roland sunt cunoscute pentru faptul că își mențin valoarea cu trecerea timpului, iar grație excelentei calități constructive, puteți să vă bazați pe ele acum ca și în anii următori.

sg540-versaworks

Optimizați producția cu RIP VersaWorks Dual RIP 

 

 

 

VersaWorks Dual RIP este inclus în prețul SG-urilor.  În centrul acestui software există două motoare RIP, având ca rezultat previzualizări rapide, administrare fără probleme a fișierelor complexe cu transparențe, straturi și alte efecte speciale. De asemenea, cuprinde și funcții utile cum ar fi:

• Νesting
• Tiling
• Tipărire de date variabile
• Step and repeat
• Calculul consumului de cerneală
• Librării încorporate de tip Pantone και Roland Color

Achiziția unui Roland conferă întotdeauna siguranță

sg540

Cu un SG primiți mult mai mult decât ce plătiți: Fiabilitate, Service și suport tehnic de neegalat, în timp ce numele Roland constituie cea mai mare garanție care s-ar putea da. Imprimantele Roland au câștigat o faimă mondială pentru înalta fiabilitate, robustețea și calitatea fabricației și oferă utilizatorilor o mare ușurință în operare în combinație cu o serie de automatizări și funcții de control. Anii de funcționare a acestora, chiar și în cel mai pretențios mediu de lucru, nu le „istovesc”.

Cu un Roland puteți fi întotdeauna siguri că ați făcut cea mai bună alegere.

Stabilitate și performanțe  

Proiectarea solidă a SG-urilor minimizează  vibrațiile pentru se asigura precizia optimă a imprimării și tăierii. Sistemele consolidate ale motorului și de transmitere a mișcării adaugă rezistență pentru funcționare continuă, în timp ce un grid roller, recent proiectat, duce la o mai bună alimentare cu materiale de imprimat. Sistemele opționale de rebobinare (take-up) și uscătorul (drying unit) sunt disponibile pentru a îmbunătăți și mai mult performanța imprimantei.

 

 

-

Date tehnice

  • Preț (fără TVA):

    La cerere

Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea.

Am înțeles

Certificari

Sediu Cluj-Napoca

Str. Corneliu Coposu 41
400235, Cluj-Napoca

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel:    +4 0264 449 450
Fax:   +4 0264 449 451
Mobil: +4 0721 242 216

Sediu Bucuresti

Calea Vitan nr. 238, sector 3
031301 București

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel:    +4 031 405 79 13
Tel:    +4 031 405 79 12
Tel:    +4 021 326 46 30

Fax:   +4 021 326 46 50
Mobil: +4 0729 016 484

VERLA SRL © Toate drepturile rezervate