Verla - materiale si echipamente pentru industria publicitara

Cuttere OLFA

Cuțit din material plastic cu agățător pe buzunar și dispozitiv de rupere a lamelor uzate, pentru utilizare generală, uz casnic sau în birou.
Cuțit cu mâner din oțel, cu dispozitiv din plastic de rupere a lamei, ideal pentru uz casnic sau în birou. Datorita mânerului și folosirii confortabile, acest model este deosebit de popular în rândul utilizatorilor.
Este o variantă modernizată a modelului original, dezvoltat și proiectat de OLFA. Cuțitul este dotat cu mâner din oțel integral, agățător pe buzunar, util și pentru ruperea lamelor uzate. Sistemul de blocare cu clapă se recomandă pentru lucrările de scurtă durată și materiale mai puțin dure.
Cuţit standard cu auto blocare şi agăţător de buzunar utilizabil şi cu mâna stânga. Mânerul şi toate componentele din plastic sunt fabricate din materiale 100% reciclate. Demontare uşoară pentru altă reciclare.
Cuțit pentru funcții generale, cu garnitură din cauciuc în mâner, pentru o prindere mai sigură. Dotat cu pensă metalică pentru port pe buzunar și dispozitiv de rupere a lamei.
Cuțit cu carcasă din oțel, cu 2 tăișuri. În locașul din mânerul din plastic se poate pune un segment decupat din lamă și cu partea aceasta se pot executa tăieri și decupări fine sau lucrări de decorație.           
Acest cuțit este conceput pentru utilizatorii care tocesc foarte repede lamele și doresc o schimbare automată a lamelor. Poate ține până la 5 lame. Asta înseamnă 65 de segmente noi de tăiere per încărcare, toate stocate într-un mâner confortabil. Blocarea lamei este automată.
Cuțit cu carcasă din oțel și mâner ConfortGrip, special conceput pentru o utilizare confortabilă, fără obosirea mâinilor. Datorită materialului mânerului și al mecanismului de fixare din poliacetat, este rezistent la acetonă și acid.
Caracteristicile fizice ale lui XA-1 îl recomanda în domeniul construcțiilor.     
Cunoscut și sub denumirea Olfa Silver este un model fabricat din otel inoxidabil. Are o forma zvelta și o construcție plăcută. La capăt are pensă și dispozitiv de rupere a lamelor. Sistemul de blocare cu clapă se recomandă pentru lucrările de scurtă durată și materiale mai puțin dure.
Model fabricat din oţel inoxidabil cunoscut ca „Olfa Silver”. Se folosește cu succes în aplicații și locuri cu umezeală mare, unde un cutter din oțel are riscul de a rugini. Sistem de blocare auto-lock. La capăt are pensă din oţel şi dispozitiv de rupere a lamelor.
Cuţit de mărime medie 12,5mm x 0,45 mm cu agăţător. Utilizabil şi cu mâna stângă, sistem cu autoblocare. Corpul fabricat din material 100% reciclat.
Cuțit cu mâner din plastic, fixarea lamei realizându-se cu pârghie oscilantă. Este recomandat pentru uz casnic sau în birou.
Cutter multifuncțional, dotat cu mâner confortabil, care se potrivește perfect în mână. Caracteristicile cuțitului: carcasă din oțel inoxidabil și fixare stabilă cu șurub a lamei.
Cutter multifuncțional cu cadru metalic și mecanism de fixare automată. Dispozitivul de fixare ține stabilă lama până la sarcina maximă de 40 kg. Datorită designului ergonomic este un model foarte popular.
Cuţit universal L-1, 100% reciclabil. Mânerul este fabricat din material ABS reciclat fără a fi afectat calitatea acestui cuţit. Corespunde standardelor japoneze de promovare a produselor ecologice           
Cuțit cu carcasă din oțel dur, mâner cu garnitură de cauciuc antiderapant și mecanism de fixare cu șurub.           
Sunt cuţitele din familia X Design, cea mai nouă concepţie de la OLFA, cu carcasă din oţel pentru lamă şi mecanism de fixare automată sau fixare prin şurub. Mânerul ComfortGrip antiderapant este întărit cu fibră de sticlă. Capătul mânerului este înzestrat cu o toartă metalică care poate ajuta la mai…
Cuțit pentru tăieri grele cu carcasă din elastomer combinat cu popipropilenă și fibră de sticlă. Lamă cu mecanism de aut0o-blocare. Mânerul ComfortGrip antiderapant este întărit cu fibră de sticlă. Capătul mânerului este înzestrat cu o toartă metalică care poate ajuta la mai multe procese de lucru (deschiderea cutiilor de vopsea,…
Cuțit conceput pentru solicitări mari în scopuri multiple. Are carcasa din oțel, iar fixarea lamei se face prin șurub. Mânerul unic ComfortGrip asigură o prindere confortabilă și sigura. Cuțitul este rezistent la acid și acetonă. Lama are 18 mm.  
Cuțit proiectat pentru solicitări mari. Capătul mânerului este dotat cu un dispozitiv metalic care ajuta la efectuarea unor operațiuni complementare tăierii ( ex: deschiderea cutiilor de vopsea, spargerea gips-cartonului, etc). Ghidajul metalic al lamei, dispus în partea superioară a mânerului, permite distribuția forței de apăsare pe mai multe segmente de…
OLFA X design ComfortGrip series - cutter extra heavy duty. Un cuţit proiectat pentru solicitări mari. În interesul extinderii a mai multor segmente din lamă, cuţitul are o carcasă prelungită din oţel. Astfel este posibil şi tăierea materialelor mai groase. Capătul mânerului este înzestrat cu un dispozitiv metalic care poate…
Teacă din material special, pentru cuțite standard și trapez. Se poate monta la curea.      Mod de prezentare: 100 bucăți/cutie.
Cel mai popular cuţit din lume. Lama auto retractabilă SK-4 previne accidentele în timpul muncii. Utilizabil și cu mâna stângă. Mânerul şi toate materialele din plastic sunt fabricate din plastic 100% reciclat fără a fi sacrificat calitatea produsului. Siguranţa pentru desfacerea cutiilor de carton şi a altor materiale de ambalare.
Cadru de oțel inoxidabil dimensionat pentru sarcini puternice, mâner ComfortGrip care conferă o prindere bună și pentru stângaci, rezistent la acid și acetonă.
Cutter cu carcasă din masă plastică și lamă curbată, care poate fi retrasă sau fixată. Se recomandă în magazii la tăierea benzilor de legătorie, la lucrări de pardoseală, căptușeală și tăierea materialelor de acoperiș. Varianta cu șurub asigură o fixare stabilă a lamei.
Acest cuțit poate face mai mult decât a tăia cartonul, ambalajul, foliile, garniturile, folia de împachetare. Dispune de un vârf metalic neascuțit, perfect pentru îndoire, împărțirea benzii, îndepărtarea plăcilor de perete, deschiderea cutiilor și multe altele. În plus, puteți roti sau schimba lama cuțitului fără a utiliza unelte. Conține o…
Unealtă de tăiat cu mâner din metal vopsit și lama din oțel inoxidabil, special creată pentru sculptat în lemn. Se poate folosi și în activități outdoor, crearea de artizanat, hobby, etc.
Unealtă de tăiat cu mâner și lamă din oțel inoxidabil, cu tăișul foarte fin ascuțit. Se poate utiliza la tăierea materialelor dure (ex: cauciuc, piele, etc.) sau în medii umede unde există pericol de corodare.
Cutit cu lamă circulară de 45 mm, fixată, pentru tăierea covoarelor și a linoleumului. Datorită numerotației de pe lamă, folosirea segmentelor acesteia poate fi urmărită cu ușurință.
Cuțit standard pentru lucrări artizanale, hobby sau grafică.
Cuțit pentru lucrări artistice de precizie, cu următoarele caracteristici: mâner cu garnitură de cauciuc, schimbare rapidă a lamei, construcție perfect echilibrată.
Proiectat pentru a tăia materialele dure: plastic, PVC sau SIKO. Mânerul cuțitului conține două lame de rezervă. Produce o tăietură foarte fină și subțire, care permite ruperea exactă a materialelor plastice.
Cuțit perforator cu o lamă rotativă de 18 mm. Lama se schimbă ușor.
Cuțit de tăiat circular, diametrul decupărilor variind între 1-15 cm. Are inclus 5 lame de rezervă și o rondelă de protecție.
Cuțit de tăiat circular, pe un diametru de 7-30 cm, recomandat pentru materiale mai dure. Deoarece lungimea părții tăietoare poate fi reglată, se poate adapta ușor la orice material. Debitarea se face cu lamă standard OLFA de 18 mm lătime.
Cuțit de tăiat circular, pe un diametru de 4-22 cm, recomandat pentru materiale textile. Deoarece lungimea părții tăietoare poate fi reglată, se poate adapta ușor și la alte materiale. Debitarea se face cu lamă OLFA RB-18.
Cuțit de dimensiuni mici, cu lamă din oțel inoxidabil. Se comercializează în seturi de 4 culori (rosu, gri, alb și galben). Un set conține 60 de bucăți, dar produsul se comercializează și la bucată.
Cuțit Olfa pentru tăieri passe-partout de 45 grade, cu lamă reversibilă.
Foarfecă de foarte bună calitate, din oțel inoxidabil, pentru uz industrial. Tăișul este zimțat, ajutând la susținerea materialului în timpul tăierii acestuia. Se recomanda la tăierea hârtiei, textilelor, materialelor plastice, cauciucului, plutei, etc. Poate fi folosită ușor atât cu mâna dreaptă cât și cu cea stângă.
Foarfecă din oțel inoxidabil (lame de 6,5 cm) pentru uz casnic și industrial. Unul din tăișuri este zimțat, ajutând la susținerea materialului în timpul tăierii acestuia. Se recomanda la tăierea hârtiei, textilelor, materialelor plastice, cauciucului, plutei, etc.
Rașchetă profesională cu mâner confortabil, utilizabil și pentru tăierea pielii. Lama foarte ascuțită pe o parte este inversabilă și se poate schimba foarte ușor și repede. Din punct de vedere a protecției muncii lama este acoperită cu un capac metalic care trebuie îndepărtat înainte de utilizare.
Răzuitoarele OLFA XSR au fost concepute și dezvoltate după nevoile specialiștilor din diferite domenii industriale. Aceste răzuitoare au caracteristici speciale: mânerul ComfortGrip asigură prinderea sigură chiar și cu mâna umedă sau cu mănuși. Sunt fabricate cu structură integrală din oțel și șurub pentru fixarea lamei. Mânerul antiderapant poate fi lovit…
Răzuitoarele OLFA XSR au fost concepute și dezvoltate după nevoile specialiștilor din diferite domenii industriale. Aceste răzuitoare au caracteristici speciale: mânerul ComfortGrip asigură prinderea sigură chiar și cu mâna umedă sau cu mănuși. Sunt fabricate cu structură integrală din oțel și șurub pentru fixarea lamei. Mânerul antiderapant poate fi lovit…
Acest cuţit OLFA de 18 mm a fost conceput şi proiectat pentru tăieturi de precizie. Ideal pentru tăieturi arcuite, corectarea cusăturii şi tăierea după model. 
Cuțit cu lamă circulară de 28 mm, pentru solicitări mai mici. Are apărătoare de protecție.
Primul model cu lamă circulară de 45 mm, dezvoltat de către OLFA în anul 1979, cu un înveliș de protecție care acoperă tăișul și mâner ergonomic. Se utilizează de asemenea la tăierea materialelor textile.
Cuțit cu lamă rotativă de 45 mm. Se utilizează la tăierea materialelor textile. Deține o lamă foarte ascuțită care poate tăia până la 6 straturi de material textil. Mânerul confortabil și ergonomic reduce oboseala mâinii și încheieturii. Siguranța poate bloca lama pe poziția deschis pentru tăieri sau pe poziția închis…
Dispozitivul de tăiere are patru „picioare“ servind ca ghidaje de canal. Lama de calitate premium oferă o ascuțire superioară și durabilitate. Lama circulară ultra-ascuțită, dublu-rectificată nu se rotește și este găzduit într-un cadran de protecție fără margini expuse, pentru siguranța dumneavoastră. • Cadranul cu clichet se întoarce pentru a expune…
Unealta de tăiat OLFA cu lamă circulară de 60 mm. Construcția ergonomică asigură o prindere comodă și utilizare ușoară.
Set de lame ultra-ascuțite. Pentru cuttere Olfa: S, 180-BLACK, A, A-2, A-3, A-5, PA-2, 300, SVR-1, SVR-2, NA-1. O cutie conține 10 lame.
Pentru modelele: S, 180-BLACK, A, A-2, A-3, A-5, PA-2, 300, SVR-1, SVR-2, NA-1. O cutie conține 10 lame.
Standard-duty, oțel inoxidabil, cutie de 10 lame cu 13 segmente.  
Standard-duty, oțel inoxidabil, cutie de 5 lame cu 9 segmente. Lame cu unghi de 30 grade.
Aceste lame de 18 mm heavy-duty pot tăia mochetă, gips-carton, rigips și multe alte produse. Într-o cutie sunt 50 de bucăți.
Într-un set, recipient de plastic, sunt 10 bucăți.
Heavy-duty, cutie de 10 lame cu 8 segmenți. Ambalate în blister.
Heavy duty, cutie de 10 lame cu 8 segmenți, cu 25% mai eficiente decât LB.  
Pentru cuțite XH1. Lamele au 25 mm. O cutie conține 20 bucăți.
Pentru cuțite BSR. O cutie contine 10 lame.
Lamă groasă de 0,8 mm, pentru răzuitoare XSR-200, XSR-300, XSR-600.  
Lamă de schimb pentru rașcheta BTC-1. Dimensiuni 43x43 mm. Set de 3 lame într-o cutie de plastic.  
Lamă de schimb pentru cuttere MC-45, MC-45/2B, MC-45/DX. Dimensiuni 49x20 mm. Set de 5 lame într-o cutie de plastic / blister.  
Lamă cu lungimea de 100 mm, pentru răzuitoare seria BSR și XSR.
Pentru cuțite SK-4, SK-5, UTC-1. O cutie contine 5 lame.
Pentru cuțite CK-2. O cutie conține 2 lame.
Lame de schimb în formă de cârlig, pentru cuțitele SK-4 și SK-9. Acest tip de lame previne leziunile utilizatorului în timpul folosirii. Poate tăia ușor izolații, materiale de conducte și acoperișuri, precum și materiale industriale cum ar fi laminate, materiale plastice, fibră de sticlă și cauciuc. Set de 5 bucăți.
Pentru cuțite AK-1, AK-4, SC-1. O cutie conține 25 de lame.
Pentru cuțite AK-1, AK-4. O cutie conține 5 lame.
Pentru cuțite P-800. Set de 3 lame, ambalate în cutie plastic și blister.
Pentru cuțite CMP-1. O cutie conține 15 lame.
Pentru cuțite RTY-4, PRC-2, CMP-3. O cutie conține 2 lame.
Pentru cuțite RTY-1/G. O cutie conține 2 lame.
Pentru cuțite RTY-2/G,RTY-2/DX,45C.
Set de 3 lame pentru cuțite TEC-1. Poate tăia perfect materiale textile, tivuri, fără a cauza deșirarea.
Suprafața se „vindecă” singură după tăiere. Se poate folosi pe ambele fețe. Pe o parte gradațiile sunt în centimetri, pe cealaltă în inchi. Dimensiuni: 430 x 300 x 2,0 mm
Aceste suporturi sunt compuse din 3 straturi speciale și au fost dezvoltate doar pentru tăierea cu cuțite OLFA. Se pot folosi pe ambele fețe. Pe o parte gradațiile sunt în centimetri, pe cealaltă în țoli. Aceste suporturi sunt de grosimi diferite, în funcție de domeniul de utilizare.
Suprafața se „vindecă” singură după tăiere. Se poate folosi pe ambele fețe. Pe o parte gradațiile sunt în centimetri, pe cealaltă în inchi. Dimensiuni: 920 x 610 x 2 mm
Suport compus din 3 straturi speciale. Suprafața se „vindecă” singură după tăiere. Se poate folosi pe ambele fețe. Pe o parte gradațiile sunt în centimetri, pe cealaltă în inchi. Dimensiuni: 450 x 300 x 1.5 mm
Suport compus din 3 straturi speciale. Suprafața se „vindecă” singură după tăiere. Se poate folosi pe ambele fețe. Pe o parte gradațiile sunt în centimetri, pe cealaltă în inchi. Dimensiuni: 600 x 450 x 1.5 mm
Suport compus din 3 straturi speciale. Suprafața se „vindecă” singură după tăiere. Se poate folosi pe ambele fețe. Pe o parte gradațiile sunt în centimetri, pe cealaltă în inchi. Dimensiuni: 920 x 610 x 1.5 mm

Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea.

Am înțeles

Certificari

Sediu Cluj-Napoca

Str. Corneliu Coposu 41
400235, Cluj-Napoca

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel:    +4 0264 449 450
Fax:   +4 0264 449 451
Mobil: +4 0721 242 216

Sediu Bucuresti

Calea Vitan nr. 238, sector 3
031301 București

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel:    +4 031 405 79 13
Tel:    +4 031 405 79 12
Tel:    +4 021 326 46 30

Fax:   +4 021 326 46 50
Mobil: +4 0729 016 484

VERLA SRL © Toate drepturile rezervate